Travel: laatste dagen camping


Naamloos-30

De laatste dagen was het bewolkt in Spanje, niet koud.. maar echt zonnen en bruin worden, nee dat werd het niet meer. ’s Ochtends bleven we wat langer bij de tent, en konden we zomaar ineens uitslapen tot 9.00 uur en daarna relaxed ontbijten en dan maar eens wat ondernemen.

Donderdag

Donderdag was dus zo’n dag. ’s Ochtends was het te bewolkt om meteen naar het strand te gaan, en ik moest nog even bijkomen van de avond ervoor. Wijntjes op een iets lege maag, die voelde ik wel. Rond een uur op twaalf brak het open aan de kust van Pals, en besloten we naar het grote strand van Pals te gaan. Je hebt aan de Spaanse kust allemaal hele kleine strandjes, die vinden we eigenlijk het leukst. Maar een dag iets anders beviel ook wel. Beetje winderig op het strand, en rond een uurtje op drie gingen we weer naar de camping. Er was een voetbaltoernooi en die konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan.

Naamloos-27

Ik las een boek en at Filipinos, de lekkerste koekjes die er bestaan in Spanje. Ik heb deze vakantie zo’n acht boeken in twaalf dagen uitgelezen, heerlijk! Echt een ultiem rustmoment.

Naamloos-29

Dennis voetbalde en natuurlijk ging ik wel even langs om een paar foto’s te schieten. Het Nederlandse team werd kampioen, altijd leuk.

Naamloos-32

Naamloos-34

Rond een uurtje of 19.00 uur besloten we nog even naar Oud-Pals te rijden, nog even de winkeltjes bekijken en natuurlijk op de foto met mooie bloemen, haha.

Naamloos-36

Ik kocht zoals elk jaar weer een rieten mand in een van de kleine souvenirs winkeltjes.

Naamloos-37

En dit vond ik gewoon een mooie kat.

Vrijdag

Vrijdag stond in het teken van opruimen. De minst leuke dag van de vakantie. Ben je blij dat alles staat en alles een plekje heeft, kan je alles weer gaan opruimen, meh. Dennis was wel zo lief om lekker door te gaan met opruimen, terwijl ik nog in het zonnetje mijn laatste boek aan het uitlezen was: Niemand vertellen van Harlan Coben. Zo spannend was dat boek, dat ik echt niet kon stoppen.

Naamloos-40

De binnentent eruit en nouja, alles ongeveer eruit.

Naamloos-38

Naamloos-39

’s Middags nog even genieten van een lekkere lunch en een lekker drankje, tsja.. die koelbox moest leeg he.

Naamloos-47

En omdat we ’s avonds geen zin hadden om of te koken, kon ook niet.. alles was al ingepakt, en ook geen zin hadden om op de camping iets te halen.. gingen we naar Palamos, eerst nog even winkelen en daarna tapas eten!

Naamloos-41

Naamloos-43

El Casino was een hele leuke tent waar je zelf jouw bordjes van de bar af kon halen. En ook moest je zelf je drankjes aan de bar halen. Als je genoeg gegeten had, ging je met de lege bordjes naar de kassa en vertelde je hoe veel je had gedronken. Zij telden alles bij elkaar op, en dat was het bedrag dat je moest betalen.

Naamloos-42

Naamloos-44

Naamloos-45

Naamloos-46

Er waren niet alleen tapas hapjes op de bar, die waren namelijk allemaal koud, maar ook kwam er om de zoveel minuten een barvrouw het restaurant in met een dienblad met warme hapjes, smullen maar! Oja, en er waren ook toetjes. Mjaaaam.

Naamloos-48

Nog even langs het strand teruglopen naar de auto, mooi uitzicht op Palamos.

Nou dit was wel de afsluiter van de vakantie. De terugreis duurde lang.. want het was ontzettend druk in Frankrijk. Tsja, wat wil je he.. het was zaterdag. We wisten wel dat het druk zou zijn, maar dat op zaterdag rijden doen we echt niet meer. Ik heb overigens nog wel meer foto’s (zoals een kipafkluivende Malou), maar die hou ik wel voor mijn privecollectie.

Ik hoop dat jullie de verslagen leuk vonden. Mas Patoxas is een heerlijke camping, en ik kan hem aan iedereen aanraden. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust in de comments. Voorlopig gaan we niet op vakantie, dus geen travel verhalen meer in het vooruitzicht.. Hoewel, ik wil eigenlijk binnenkort wel naar Parijs. Maar dat gewoon voor twee dagen. Ach, altijd blijven dromen he!

Ik hoop dat jullie allemaal net zo’n leuke vakantie hebben gehad zoals ik. 

X Malou

Advertenties

Een gedachte over “Travel: laatste dagen camping

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s