Lovely things: Barbecue met collega’s

IMG_0346kopie

Afgelopen zaterdag was onze collega Ylonca voor het laatst. Na 4 jaar met haar samengewerkt te hebben, was dat toch best wel jammer! Ze weet veel van schoenen, is altijd vriendelijke tegen klanten en collega’s en dat zullen een aantal van haar collega’s zeker gaan missen! Omdat we altijd al eens met een aantal wilden gaan barbecuen, stelde ik voor dat dat afgelopen zaterdag de perfecte dag ervoor was. Het weer stond het toe, en we hebben een heerlijke avond gehad!

IMG_0252kopie

De dag begon al goed, namelijk met deze heerlijke gebakjes met karamelbotercrème in de binnenkant. De reden dat Ylonca gestopt is met werken is onder andere de volgende. Ze wil van haar hobby, haar werk gaan maken. En gelijk heeft ze! Ze kan prachtige taarten, cupcakes en noem het maar op bakken en het smaakt ook nog eens heerlijk! Ook deze waren weer perfect gelukt en speciaal voor mij (geloof ik, haha) gemaakt van marsepein, omdat ik daar zo van hou!

IMG_0261kopie

We hadden met zn allen een cadeaubon gekocht van een taartenwinkel hier in Haarlem. Hopelijk kan ze iets moois ervan kopen voor haar startende bedrijfje!

IMG_0259kopie

IMG_0275kopie

IMG_0297kopie

Iedereen had zijn best gedaan en voorbereidingen getroffen. De man en kids van Ylonca hadden allemaal lekkers gemaakt, ook Ylonca was al flink bezig geweest (kijk die lekkere gevulde paprika!), we hadden heerlijk vlees van de barbecue, ik had ananas meegenomen en marshmallows, voor de drankjes was gezorgd en Kris had ook nog heerlijke salades meegenomen. Alles was aanwezig voor een geslaagde avond!

IMG_0269kopie

Kris & ik

IMG_0303kopie

 Melissa

IMG_0310kopie

Er kunnen zelfs selfie’s met mijn mooie camera gemaakt worden, haha! Smile!

IMG_0315kopie

Lekker rotzooien met marshmallows. Ik had drie (!!) zakken meegenomen. Maar het blijkt maar weer dat ik niet goed kan inschatten, want zak nummer 1 is niet eens opgegaan, haha.

IMG_0319kopie

Happy me.

IMG_0329kopie

William de oudste zoon van Ylonca. Hij had super hard zijn best al ’s middags gedaan. Heerlijke tapenade voor ons gemaakt (helemaal zelf gemaakt!) en knoflooksaus. Wil, het was heerlijk!

IMG_0336kopie

Tiaan, lekker rotzooien met de marshmallows.

IMG_0340kopie

M’n favo collega’s! We gaan je missen Ylonca.

IMG_0353kopie

Haha, beetje mislukt.

IMG_0364kopie

En nog meer hysterie.

De avond duurde nog heel erg lang! We hebben heerlijk geborreld en rond één uur reden we weer op ons fietsje naar huis. Gek dat we Ylonca niet meer op de werkvloer gaan zien (behalve als ze langs komt voor schoenen, of gezelligheid natuurlijk). Wij hebben in ieder geval afgesproken dat we dit vaker gaan doen, want het was echt heel erg gezellig.

Lieve Ylonca, bedankt voor jouw goede zorgen. Het was echt allemaal vreselijk lekker! Heel veel succes met je nieuwe bedrijf, met jouw skills wordt het vast een succes!

Dikke kus, Malou

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s